Bäst På Trädfällning i Skåne

Vårt team av trädexperter har lång erfarenhet av samtliga typer av trädfällning i Skåne, en omfattande kunskap, ett högt säkerhetstänk och alla nödvändiga behörigheter som behövs för jobben som vi utför. På grund av detta finns det väldigt få träd som vi inte klarar av.

Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda dig en personlig service och vårt mål är alltid att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vår service. Vi lyssnar helhjärtat på dina önskemål och erbjuder sedan en smidig och prisvärd lösning så att du kan lägga dina trädproblem bakom dig en gång för alla.

Vi erbjuder även stubbfräsning, beskärning och bortforsling, antingen i kombination med trädfällning eller som en enskild tjänst. Vi erbjuder vår service till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Skåne. Välkommen att kontakta oss idag, vi ser fram mot att höra från dig och erbjuda lösningen som du förtjänar.  

5/5
"Bra pris, duktiga och snabbt gick det. Mycket trevliga dessutom!"
Niklas
5/5
"Trevliga, serviceinriktade, lyhörda och prisvärda."
Jenny
5/5
"Trevlig och kunnig personal. Snabbt och bra utfört arbete i enlighet med överenskommelse. Rekommenderas varmt."
André
5/5
"Ett mycket bra arbeta var utfört."
Marie
5/5
"Väldigt trevliga och professionellt bemötande. Bra i pris och otroligt serviceminded. De gör det där lilla extra som alla egenföretagare borde göra. Vi hade kommit överens om vad som behövde göras och det hela slutade med att de gjorde extra mycket utan någon extra kostnad. Perfekt och vi kommer anlita dessa på nytt. Kan varmt rekommendera för alla som är i tankarna om att göra om i trädgården."​
Philip & Felicia
5/5
"De tog uppdraget på kort varsel och jobbade energiskt hela dagarna. Lyhörda för hur jag ville ha det och hade möjlighet att komma igen efter en vecka och göra klart det som återstod."​
Agneta